Jaarsveld Lopik Vereniging

Jalovediner 2020

Beste gemeenteleden,

Ook dit seizoen organiseert Jalové de jaarlijkse dineractie ten behoeve van het goede doel! Op D.V. 25 januari 2020 hopen wij voor u een heerlijk Amerikaans menu te serveren. U zult gaan genieten van heerlijke gerechten!

Project Chiyembekezo

Met de dineractie hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het project Chiyembekezo. Vanuit de kerk in Mozambique zetten honderden vrijwilligers zich in om voorlichting te geven en om zieken te bezoeken en hen te bemoedigen. Hierbij worden ongeveer 85.000 mensen bereikt in een gebied waar nauwelijks anderen actief zijn. De Bijbelse normen en waarden spelen in de voorlichting een grote rol. In het programma wordt nauw samengewerkt met lokale kerken, scholen en andere lokale organisaties.

Datum : zaterdag 25 januari 2020
Locatie: ‘De schaapskooi’, achter de kerk van Lopik
Tijd: 18:30 uur inloop | 19:00 uur aanvang

Het menu
Het diner zal wederom bestaan uit drie gangen en aansluitend koffie of thee. De prijs bedraagt € 15-, p.p. exclusief dranken. Wij hopen weer een heerlijk buffet neer te zetten met Amerikaanse gerechten. Uiteraard mag u alle gerechten proberen. Wél willen we u vragen om de gerechten met uw voorkeur (aantal maakt niet uit) aan te geven door het invullen van de betreffende nummers op het opgavestrookje. Ook zorgen we voor € 7,50 per kind voor een speciaal kindermenu met animatie.

Wegens de beperkte ruimte hanteren wij dit jaar een maximum!

geef u dus snel op want vol = vol.

Wij hebben er heel veel zin in en zien uit naar uw komst! Hopelijk tot dan!

Jeugdvereniging Jalové

Opgave Jalovediner 2020